James: "Portsmouth wil die Cup pakken"

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
James: "Portsmouth wil die Cup pakken"
Foto: © SC

Het gedegradeerde Portsmouth staat morgen op Wembley in de finale van de Engelse FA Cup. Tegenstander is kampioen Chelsea. Toch hoopt Pompey op een stunt.

Portsmouth beleefde een rampseizoen. De club kreeg negen punten in mindering in de competitie wegens een te grote schuldenburg, die ondertussen zou zijn opgelopen tot meer dan 140 miljoen euro. Toch mocht de club het seizoen uitspelen en het bereikte zowaar de finale van de FA Cup.

Het voetbalde zich een weg naar Wembley door achtereenvolgens Coventry City, Sunderland, Southampton, Birmingham City en Tottenham uit te schakelen.

"We moeten niet geloven dat het zomaar komt aanwaaien. We zullen hard moeten werken om tot een goed resultaat te komen, net als tegen Tottenham Hotspur", zegt doelman David James aan goal.com, die tevens voor Engeland is opgeroepen.

"Chelsea is momenteel in vorm. We zullen dan ook de underdog zijn. Maar als we het net zo doen als tegen de Spurs kan het goed komen. Het is belangrijk om onze taken goed uit te voeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties