Mpenza: "KV Mechelen of Kortrijk zie ik best zitten"

Sam Soetaers
| 40 reacties
Mpenza: "KV Mechelen of Kortrijk zie ik best zitten"
Foto: © SC

Emile Mpenza speelt momenteel in Azerbeidzjan bij Neftchi Baku. Maar de spits maakt er geen geheim van dat hij graag wil terugkeren naar België.

“Ik ben een jaar geleden zeker niet alleen voor het geld naar Baku gekomen”, blikt Mpenza terug in 'GvA'. “Ook voor het geld, maar niet alleen daarvoor. Neftchi Baku liet verstaan dat ze mij echt wilden. Dat is hier een topclub. Noem Neftchi Baku maar het Anderlecht van Azerbeidzjan. Speel je één keer niet goed, verkeer je in crisis.”

Maar Emile Mpenza hoopt ooit terug te keren naar ons land. “Een ploeg als KV Mechelen zie ik best zitten”, zegt hij. “Het is een club met potentieel die duidelijk weer op weg is naar de top. Maar ook Kortrijk zou ik zien zitten, daar ben ik doorgebroken. Een terugkeer na Standard zie ik minder zitten nadat Luciano D'Onofrio er is vertrokken. Standard is voor mij Standard niet meer.”

“Geloof mij, geld zal geen probleem zijn. Als ik naar België terugkeer, is het omdat ik plezier wil beleven in het voetbal, dichtbij de mensen die mij dierbaar zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties