Tevez mag Engeland niet uit door werkstraf

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Tevez mag Engeland niet uit door werkstraf
Foto: © SC

Carlos Tevez mag nog niet onmiddellijk richting Italië vertrekken. De aanwinst van Juventus moet namelijk nog aan een werkstraf voldoen in Engeland.

Eerder meldden we u al dat Tevez de overstap maakt van Manchester City naar Juventus. Het hele transferverhaal kan u HIER nog eens nalezen. Voor de volledigheid: De Oude Dame betaalt zo’n twaalf miljoen euro voor de Argentijn. Tevez tekende voor drie seizoenen.

Carlitos kan echter niet onmiddellijk richting Turijn vertrekken. De 62-voudig international moet echter nog een werkstraf uitvoeren in Engeland. Dat meldt The Daily Mail. In april werd Tevez door de ordediensten aan de kant gezet terwijl hij zonder rijbewijs en onverzekerd achter het stuur van zijn wagen kroop. De rechter besliste dat de aanvaller 250 uur gemeenschapsdienst moet uitvoeren.

Op twaalf juli wordt Tevez echter verwacht in Turijn voor de start van de voorbereiding. De Argentijn doet er dus best aan om tegen die datum tot een akkoord te komen met het Britse gerecht. In het andere geval riskeert de aanvaller een zwaardere straf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties