De fauw: "Hopelijk morgen sfeer zoals in Waregem"

De fauw: "Hopelijk morgen sfeer zoals in Waregem"
Foto: © SC

Morgen staat Zulte Waregem voor een levensbelangrijk duel tegen Rubin Kazan. Francky Dury hoopt op de steun van de fans om Essevee naar de Europese lente te stuwen.

Aernout Van Lindt in Brugge

Karel D'Haene gaf al een boodschap weg richting fans om Zulte Waregem massaal te komen steunen. Dat kan u HIER nog eens terugvinden. Ook aanvoerder Davy De fauw deed nog eens een oproep aan de fans: "Kom ons morgen helpen."

"Er waren ook veel supporters in Wigan en dat heeft ons deugd gedaan. We stonden toen al met onze rug tegen de muur en moesten winnen, en zij sleepten er ons door."

"Nog niet vooruitkijken"

"Ik hoop morgen de sfeer te beleven die we altijd in het Regenboogstadion hebben ook. Dat kan ons zeker ook weer helpen, zoals het ons in Wigan al heeft geholpen."

En wat als Essevee zich morgen dan plaatst voor de zestiende finales? "Na Wigan hebben we al even gekeken wat er allemaal kan komen, daar denk je ook al even aan. Het is mogelijk een klepper uit de Champions League te loten, maar we mogen daar nog niet op vooruitlopen. Nu telt enkel de wedstrijd van morgen. Alles geven morgen en dan zien waar we uitkomen."

Tickets kunnen nog steeds online gekocht worden via http://tickets.essevee.be of aan het onthaal in het Regenboogstadion tot donderdag 16 uur. De Loketten in Brugge gaan open vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd.

Later en morgen kan u hier op Voetbalkrant.com nog meer lezen van en over Zulte Waregem - Rubin Kazan, met Francky Dury en Davy De fauw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties