Sneeuw in Istanbul: Galatasaray - Juventus straks om 14 uur

Sneeuw in Istanbul: Galatasaray - Juventus straks om 14 uur
Foto: © SC

In Turkije werd de wedstrijd tussen Galatasaray en Juventus gisteren stilgelegd door een sneeuwstorm. De wedstrijd gaat vandaag normaal verder om 14 uur. Dat is nu ook officieel bevestigd door de UEFA.

Het is nog steeds 0-0 in Galatasaray - Juventus en er is nog zowat een uur te spelen. Eerst hagelde het gisteren, daarna maakte de sneeuw het veld onbespeelbaar. Bovendien konden de spelers met moeite elkaar zien op het veld door de sneeuwval.

Er werd ooit nog gedacht om een uitschuifbaar dak te installeren in Istanboel, maar de kosten wogen niet op tegen het voordeel daarvan. Dat bleek gisteren toch anders te zijn. De wedstrijd wordt normaliter straks om 14 uur verder gespeeld. De scheidsrechters zijn op dit moment begonnen aan een terreinkeuring, rondom 12 uur maken ze de beslissing definitief of de match vandaag wordt gespeeld.

Juventus heeft genoeg aan een puntje voor de achtste finales, Galatasaray moet scoren én winnen in eigen huis om door te stoten. Het is wel al zeker van Europa League-voetbal door de nederlaag van Kopenhagen gisteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties