Titel mogelijk weg voor Witsel en Lombaerts, fans breken uit

De titel is mogelijk weg voor Zenit Sint-Petersburg. De fans konden met de 2-4 achterstand alvast niet lachen, waardoor de wedstrijd moest worden gestaakt.

Zowel Lombaerts als Witsel speelden vandaag in de basis. Zij stonden op 180 minuten van de titel. Via een snel doelpunt van Danny leek het ook de wedstrijd tegen Dinamo Moskou tot een goed einde te brengen.

Maar de bezoekers uit Moskou wilden hun stadsgenoten Lokomotiv een cadeautje doen en kwamen er flux uit, waardoor het diep in de tweede helft 1-4 werd. Zenit milderde nog, maar verder dan 2-4 kwam het niet meer.

De fans van Zenit braken vervolgens uit, ze probeerden massaal het veld te bestormen. Het mogelijk missen van de titel zit hen diep, want door het puntenverlies kan Zenit de titel mogelijk op de buik schrijven. Lokomotiv kan nu terug boven hen komen.