Anderlecht moet mogelijk nog geld op tafel leggen voor De Zeeuw

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Anderlecht moet mogelijk nog geld op tafel leggen voor De Zeeuw
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Demy De Zeeuw is inmiddels weg bij RSC Anderlecht, maar de kans is bestaande dat paars-wit alsnog met geld over de brug moet komen omdat het de Nederlander huurde van Spartak Moskou.

Anderlecht zou geen geld meer moeten aan de Russen of aan De Zeeuw zelf, maar wel aan AGOVV Apeldoorn. Bij die club was de middenvelder in een ver verleden nog actief als jeugdspeler.

AGOVV meent recht te hebben op 2.100 euro van Anderlecht, dat De Zeeuw anderhalf jaar huurde van Spartak. “We hebben herhaaldelijk om geld gevraagd, zonder resultaat” zegt AGOVV-bestuurslid Arjan de Zeeuw aan De Stentor. "Als Anderlecht volgende week niet reageert op onze claim inzake De Zeeuw, dan gaat de zaak verder via de FIFA.”

Nieuwe ploeg voor De Zeeuw?

Voorts ook transfernieuws rond de middenvelder die nooit zijn stempel kon drukken bij paars-wit. Volgens Voetbal International heeft Go Ahead Eagles aangeklopt bij de 27-voudige Oranje-international. De Zeeuw lanceerde zijn carrière tussen 2001 en 2005 bij de club, waarna hij een transfer afdwong naar AZ.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties