Transfergeruchten 03/06: Gillet staat open voor terugkeer, Falcao op weg naar Chelsea

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Transfergeruchten 03/06: Gillet staat open voor terugkeer, Falcao op weg naar Chelsea
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voetbalseizoen zit er overal zo goed als op. Dat wil zeggen dat de geruchtenmolen opnieuw enkele versnellingen hoger begint te draaien. Onze redactie gooit alles in een handig overzicht.

Afgeronde transfers

Oostenrijks international Christian Fuchs komt volgend jaar uit voor Leicester City. De Engelse eersteklasser trok de flankverdediger transfervrij aan nadat hij Schalke 04 verliet. 

Alexandre Czerniatynski wordt de nieuwe coach van tweedeklasser Seraing United. De voormalige assistent-trainer van Waasland-Beveren moet Seraing, dat dit seizoen 4e werd en nipt de eindronde miste, naar de eindronde proberen te loodsen. 

Tweedeklasser KSV Roeselare heeft zich versterkt met een jeugdspeler van Club Brugge. De 20-jarige Aaron Vanfleteren komt over van de beloften en tekende een contract voor één seizoen. Vanfleteren speelt op het middenveld en doorliep de jeugdreeksen ook al bij Roeselare.

Michael Essien zet zijn carrière verder in Griekenland. De Ghanees had een aanbieding van Olympiakos op zak, maar Panathinaikos speelde korter op de bal en kon de middenvelder overtuigen. Hij komt over van AC Milan.

Lucas Moura heeft zijn contract bij PSG met twee jaar verlengd. De Braziliaanse flankaanvaller ligt daardoor vast tot 2019.

Transfergeruchten

De gesprekken tussen James Milner en Liverpool verlopen vlot en beide partijen hebben bijna een akkoord, meldt Daily Mail. De 29-jarige middenvelder zou één van de komende dagen een contract ondertekenen.

Het verhaal van Jérémy Ménez bij AC Milan lijkt afgelopen. Het gaat niet goed met de Italiaanse club, in tegenstelling tot de Franse aanvaller zelf. Hij scoorde dit seizoen 16 keer. AS Monaco is geïnteresseerd.

Bayern München zou Di Maria en Griezmann te duur vinden en richt nu zijn pijlen op Shakhtar Donetsk-speler Douglas Costa, zeggen Duitse media. 

Radamel Falcao lijkt dan toch in de Premier League te blijven. Volgens het Spaanse Marca zijn ook Valencia en Zenit erg gecharmeerd door de aanvaller, maar de Colombiaan zou absoluut naar Chelsea willen.

West Bromwich Albion zou zijn zinnen gezet hebben op David Addy. De linksachter was één van de weinige lichtpunten bij Waasland-Beveren en zou dus mogelijk aan de slag kunnen in de Premier League.

Jean-François Gillet trekt de deur bij Catania na amper een half jaar al achter zich dicht. De club heeft het financieel moeilijk en ondanks een nog doorlopende overeenkomst moeten de grote contracten de club verlaten. Een terugkeer naar België kan. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Het lijkt er steeds meer op dat Real Madrid Raheem Sterling zal wegplukken bij Liverpool. Kersvers coach Benitez was destijds manager van Liverpool toen hij de piepjonge Sterling weghaalde bij QPR.

KV Mechelen heeft dan weer de Deen Kevin Conboy op het oog. Dat weet Het Laatste Nieuws. De 27-jarige speler van NEC Nijmegen kan zowel centraal als links in de verdediging uit de voeten.

KRC Genk hoopt Leandro Trossard langer aan zich te binden. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het 20-jarige talent speelde het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Lommel United. Hem ook volgend seizoen uitlenen is een optie.

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-02/transfergeruchten-02-06-toekomst-guillaume-gillet-oogt-plots-onzeker
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-05-31/transfergeruchten-01-06-fransman-voor-manchester-united-bayern-wil-speler-van-monaco

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties