Arsenal gooit het roer (deels) om: Wenger krijgt nieuw contract én dit ongeziene transferbudget

Redactie
| 27 reacties
Arsenal gooit het roer (deels) om: Wenger krijgt nieuw contract én dit ongeziene transferbudget
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het rommelt al een tijdje bij Arsenal. De supporters hebben het stilletjes aan wel gehad met Arsène Wenger (67). Liefst van al zien ze de Franse oefenmeester opstappen, maar zover zal het wellicht niet komen.

Integendeel, het heeft er alles van weg dat Wenger binnenkort zijn krabbel zet onder een nieuwe overeenkomst die hem tot de zomer van 2019 in het Emirates Stadium moet houden.

Dat is echter nog niet alles: bovenop de nieuwe deal zou Wenger ook een transferbudget om u tegen te zeggen krijgen. Een zak met maar liefst 200 miljoen pond – omgerekend zo’n 235 miljoen euro. Dat meldt The Daily Mirror. Dat - voor Arsenal ongeziene - transferbudget moet de Fransman in staat stellen om zijn ploeg komende zomer gericht te versterken.

Meedoen voor de titel - en als het even kan kampioen worden

Eindelijk nog eens écht meestrijden om de titel in de Premier League, dat moet volgend seizoen het doel zijn. En eigenlijk moet Wenger The Gunners gewoon naar de titel leiden. Enkel dan zullen de fans opnieuw achter hem staan.

Arsenal lijkt dus van plan om het roer om te gooien. Deels dan toch. Dat er een nieuwe trainer nodig is om de club aan successen te helpen, gelooft het bestuur niet. Zij zweren voorlopig nog steeds bij Wenger, die hen in het verleden aan de nodige successen hielp. Afwachten wat het de komende jaren zal geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties