📷 Ibrahimovic krijgt stevig koekje van eigen deeg na kritiek op Balotelli

📷 Ibrahimovic krijgt stevig koekje van eigen deeg na kritiek op Balotelli
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic heeft zich nogal hard uitgelaten over Mario Balotelli. Een antwoord van de Italiaan liet niet lang op zich wachten.

Als je twee grote ego’s uit het Italiaanse voetbal van de voorbije decennia moet noemen, dan kom je ongetwijfeld uit bij Zlatan Ibrahimovic en Mario Balotelli.

De Zweedse spits liet zich op het Festival dello Sport, een evenement in handen van de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport, nogal onbehouwen uit over zijn oud-ploegmaat Mario Balotelli.

“Als een speler de kansen krijgt om zijn talent optimaal te benutten en hij die opportuniteit dan niet grijpt... Dat is zonde. Balotelli heeft zoveel kansen gehad, maar hij verprutst ze allemaal. Hij heeft zijn talent gewoon weggegooid. Dat is de harde waarheid”, liet Ibrahimovic optekenen.

Een uitspraak die niet lang moest wachten op een antwoord, want op sociale media werden de woorden van de Zweed maar al te graag gedeeld en aan Balotelli getagd.

Balotelli liet dan ook al snel van zich horen, al deed hij dat wel zonder er woorden aan vuil te maken. Hij deelde op Instagram een foto met de beker van de Champions League en tagde er Ibrahimovic erin. De Zweed kon de beker met de grote oren nooit winnen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties