VFB Stuttgart - Werder Bremen

Indrukwekkend Stuttgart verplettert Werder Bremen
Steven Lammens
| 0 reacties
Indrukwekkend Stuttgart verplettert Werder Bremen
Foto: © SC

Werder Bremen kreeg maar liefst zes goals om de oren in Stuttgart. Met deze zege nadert Stuttgart in de stand tot op vier punten van Werder.

Stuttgart, nog steeds zonder de geblesseerde Khalid Boulahrouz, begon furieus aan de wedstrijd. Na tien minuten lag de eerste al in het mandje via Ciprian Marica. Na deze voorsprong kwam Werder beter in de wedstrijd en versierde daarbij een strafschop na een fout op Aaron Hunt. Sven Ulreich zette zijn fout recht door de strafschop van Torsten Frings te stoppen en zo de bezoekers de gelijkmaker te beletten.

Met deze actie werd Stuttgart terug wakker en nam het heft terug in handen en drukte de bezoekers helemaal weg. Dit resulteerde nog in twee doelpunten voor rust via de Duitser Jeronimo Cacau. Na rust kwam Cacau dicht bij een hattrick, maar wist zijn strafschop niet te benutten. Werder moest de wet van de sterkste ondergaan en de thuisploeg maakte de blamage compleet via doelpunten van Christian Gentner, Georg Niedermeier en Arthur Boka.

Stuttgart klimt na deze klinkende zege weg uit de gevarenzone richting een veilige veertiende plaats. Werder Bremen bleef verweesd achter in Stuttgart en blijft daarmee op de elfde plaats staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws