Marseille - Sochaux

Overzicht Frankrijk: Marseille weet weer wat winnen is, Nantes blijft bovenin meedraaien
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Overzicht Frankrijk: Marseille weet weer wat winnen is, Nantes blijft bovenin meedraaien
Foto: © SC

In de Ligue 1 stonden er zondagnamiddag twee wedstrijden op het programma. Olympique Marseille kon eindelijk nog eens aanknopen met een zege, maar moet in de stand wel nog steeds een sterk Nantes boven zich dulden.

Marseille-Sochaux  2-1
Marseille had er thuis tegen Sochaux duidelijk zin in. De troepen van Elie Baup namen het spel meteen in handen en dat resulteerde in een heel vroeg doelpunt. Thauvin wees Sochaux al na vier minuten spelen op achtervolgen aan.

Voor meer vuurwerk was het wachten tot na de pauze. Een moedig Sochaux knokte zich opnieuw in de wedstrijd en op het uur prikte Mayuka de gelijkmaker tegen de touwen. Bij 1-1 leek het ook te blijven, maar minder dan tien minuten voor tijd schonk Gignac Marseille nog de overwinning vanop elf meter.

Bordeaux-Nantes  0-3
Marseille weet dus opnieuw hoe een overwinning smaakt, maar in de rangschikking moet het wel nog steeds revelatie Nantes voor zich dulden. De promovendus ging op bezoek bij Girondins Bordeaux winnen met 0-3. Bessat, Djilobodji en Dordevic namen elk een treffer voor hun rekening.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws