Inter kan nog eens winnen

Alberto Zaccheroni heeft zijn eerste overwinning beet als coach van Inter. De moeilijke uitwedstrijd bij Chievo werd met 0-2 gewonnen. De partij verliep gelijkopgaand in het begin van de eerste helft maar bij een aanval van de Nerazzurri kwam Vieri alleen voor Marchegiani, die de aanvaller foutief afstopte: rood voor Marchegiani en Chievo nog bijna een uur met zijn tienen. Een halfuur hield Chievo nog stand maar toen maakten Vieri en Recoba er op 3 minuten tijd een eind aan: eerst Vieri op aangeven van de Uruguayaan en 3 minuten later waren de rollen omgekeerd. Vieri gaf de assist aan Recoba: 0-2 en wedstrijd gespeeld. Door de overwinning komt Inter op 13 punten, dat zijn er nog altijd 7 minder dan de leiders, Milan en Juventus. Chievo blijft hangen op 11 punten.