Roma blijft in het spoor van de leiders

AS Roma heeft eenvoudig zijn thuiswedstrijd tegen Reggina gewonnen en komt daardoor terug tot op 2 punten van Juventus en Milan. In de 18e minuut vond Montella al een gaatje in de muur van Reggina. Het duurde wel nog tot de 81e minuut voor Carew de geruststellende 2-0 achter Belardi tegen het net prikte.
Parma blijft het goed doen: het won vandaag in Brescia met 2-3, nadat het 2 keer op achterstand kwam. Na 4 minuten stond de thuisploeg al voor: Matuzalem scoorde. Slechts 8 minuten later stonden de bordjes weer gelijk: Morfeo bracht Parma verdiend langszij. In de 38e minuut schoot Di Biagio zijn ploeg opnieuw op voorsprong maar Marchionni zorgde 5 minuten later toch nog voor een 2-2 ruststand. In de 2e helft kon belofte Gilardino nog scoren voor de Parmezanen en hij bezorgde zijn ploeg daarmee de 3 punten. Matuzalem kreeg nog een rode kaart, en ook Parma verloor nog Donadel met rood.
Sampdoria boekte een belangrijke en mooie 0-1 overwinning in het Dall'Ara-stadion van Bologna. Doni was de held na een vrijschop in de 33e minuut.
Modena klopte Perugia met 1-0. Allegretti was de matchwinnaar met zijn doelpunt na 50 minuten.
Ancona en Siena speelden een leuke wedstrijd met tal van kansen aan beide zijden maar niemand kon scoren: 0-0.
Lecce boekte een belangrijke overwinning met het oog op de degradatiestrijd: thuis werd Empoli met 2-1 opzij gezet. Chevanton was de grote man bij de thuisploeg: na 2 minuten zette hij een strafschop om en 2 minuten voor de rust verdubbelde hij de voorsprong voor Lecce. Rocchi scoorde nog tegen maar verder kwam Empoli niet meer. Lanzaro werd nog uitgesloten bij de bezoekers.
Vanavond gaat Inter op zoek naar de eerste overwinning onder Zaccheroni, op het veld van Chievo.