Website van de maand: www.kskmaldegem.be

Rita De Meyer
| 0 reacties
Website van de maand: www.kskmaldegem.be
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wanneer is de website ontstaan?
De allereerste stappen werden ondernomen op een msn-group (zo'n 2 jaar geleden), daarna sprak ik mijn kennis aan en beetje bij beetje groeide de site uit tot was ze nu is. De website heeft nog geen al te grote geschiedenis. Sinds de terugronde van vorig seizoen is deze officieel geworden. Het gaat de goede kant uit, maar er is zeker nog een groeimarge.
 
Wie waren oprichter(s) en wie onderhoud ze momenteel?
Maxim Vandemoere en ik vonden dat er bij KSK Maldegem wel eens wat meer leven mocht komen. We legden toen enkele supporterbussen in, het bestuur had duidelijk smaak naar dit verhaal en nam deze over om zo de stichting van De Melda's teweeg te brengen.
Er waren in die periode een paar kleinere websites, allen zijn gestopt om verscheidene redenen, Maxim had niet genoeg kennis en daarom ging ik alleen verder. De structuur doe ik nog altijd alleen, zoals nu ook de foto's enz. Voor het verslag kan ik wel rekenen op assistentie, alsook voor de controle van het forum.
 
Waarom net een website over Maldegem, was daar nood aan?
Een grote passie voor de club gaf me de impuls om uit mijn schelp te kruipen en ook op een positieve manier iets bij te brengen aan KSK Maldegem en alles rondom.
KSK Maldegem had al een tijdje geen site meer en als respectabele derdeklasser kan je toch niet meer zonder in deze tijd.
 
Kruipt er veel vrije tijd in?
Aangezien ik de meeste zaken zelf doe kruipt er heel veel tijd in, momenteel zelfs iets te veel. Taken bij de supportersclub, een vriendin die je moet verwennen, ... allemaal niet zo makkelijk combineerbaar.
 
Wat zijn de toekomstplannen met de site?
Zoals eerder vermeld heeft de site nog een grote doorgroeimarge. Uitbreiden is nu door tijdgebrek onmogelijk. Een helpende hand zou niet overbodig zijn, maar het verleden heeft me aangetoond dat dit niet zo simpel is als het klinkt. Voorlopig blijft het belangrijkste om snelle en correcte info te verschaffen.
 
Kan je in het kort de inhoud weergeven van je website?
Op www.kskmaldegem.be kom je gewoon alles te weten wat er leeft.
Wedstrijdverslagen, Voorbeschouwingen, Wedstrijdfoto's, Supportersinfo,...
Momenteel wordt ook de optie van interviews bekeken.
 
Wat zijn de leukste reacties/opmerkingen die je ooit kreeg met de website?
Deze waardering is zeker al een grote eer.
Daarnaast zijn er heel wat mensen binnen de club die heel positief reageren op de website. Zeker als ze horen dat het praktisch een eenmanswerkje is.
 
Geef drie redenen waarom net jullie website meer dan de moeite waard is
om te bezoeken
Er wordt steeds getracht vernieuwend te zijn.
De site is makkelijk bedienbaar en biedt heel wat meer dan wat saaie leesmaterie.
Het is een site die groeit en blijft groeien, het is dus vooral de moeite om de site te blijven bezoeken en zelf de evolutie mee te maken.

Bezoek de website ==>
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties