Competitie: Futsal (zaal)
Speeldag: Speeldag 3
Verslag: CP Hasselt - KK malle
Joey Gastmans

De schrik om te blijven verliezen zat er beide teams de hele wedstrijd door in. Malle werd door de thuisploeg nochtans direct bij de keel gegrepen maar de wurggreep bracht geen doelpunten op. Het was Malle dat CP Hasselt op een 0-1 achterstand bracht via een 10m, omgezet door De Kerf en dit na 11’ spel.
Een bevlieging van Nicaise bracht de score binnen de kortste keer op 2-1. ( 12de en 13de minuut).
Na de rust trachtte Hasselt de voorsprong verder uit te bouwen maar de verdediging van de bezoekers bleef overeind. En zoals het wel vaker gebeurt konden de bezoekers op een van de weinige tegenaanvallen zelfs terug gelijkmaken via Pereira (32’).

Vier minuten later werd Ngarigota gehaakt in het strafschopgebied en zette Makhoukhi de terecht toegekende strafschop om. Voor de thuisploeg die verder onmachtig bleef zat er niks anders op dan de laatste vier minuten de wedstrijd te controleren en nerveus bedacht blijven voor een mogelijk uitbreken van Malle. Maar ook deze ploeg had te weinig in huis om alsnog een punt uit de brand te slepen.
Voor Hasselt is de kop er af. Het kostte veel zweet en tranen en het was bibberen tot het einde. Voor beide ploegen kan er alleen maar beterschap komen. Het kan niet ontkend worden dat CP Hasselt wacht op Edwin Grünholz maar zijn heroptreden is zeker niet voor de wedstrijd van volgende week in Antwerpen en zal ten vroegste gebeuren over 14 dagen in Lommel.

Verslag: Jos Pans