Fabio Capello pleit voor chip in bal

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fabio Capello pleit voor chip in bal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus-trainer Fabio Capello pleit voor een chip in de bal om aan te geven of de bal al dan niet de doellijn gepasseerd is. Juventus, de club van Capello, won gisteren met 0-1 op het veld van Chievo Verona maar een doelpunt van Chievo gescoord door Sergio Pellisier werd onterecht niet toegekend door de scheidsrechter. De bal kaatste via de onderkant van de dwarsligger duidelijk achter de doellijn. 

Chievo-coach Mario Beretta baalde na afloop van de partij. Vooral omdat Chievo de punten broodnodig heeft in de degradatiestrijd. "Het was simpel om te zien dat de bal in het doel was geweest. Het is voldoende om te kijken hoe de bal stuitert om te begrijpen waar de bal moet zijn geland. Ik moet nu weer aan het werk met de spelers, maar dat zal niet makkelijk zijn. We hebben de afgelopen week ons intensief voorbereid, maar als men dan weigert om je een goal toe te kennen..." 

Fabio Capello begreep de woede van zijn collega. Hij verwees naar het ijshockey waar ook een chip in de puck is ingeplant. Op die manier los je alle dergelijke problemen op. 

Het is de tweede omstreden overwinning op rij voor de 'Oude Dame'. Vorige week won Juventus met 2-1 tegen AS Roma door een penalty in de slotfase gescoord door Alessandro Del Piero. De fout die eraan voorafging op Marcelo Zalayeta gebeurde echter net buiten het strafschopgebied. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties