Kuijt blijft langer in De Kuip

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Kuijt blijft langer in De Kuip
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dirk Kuijt heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. Dat maakte de Katwijker, in maatpak, deze middag op de persconferentie na Feyenoord - Roda JC bekend. Kuijt had in Rotterdam nog een verbintenis tot medio 2007. Met zijn nieuwe overeenkomst ligt de aanvaller nog 2 jaar langer vast in De Kuip.

De gesprekken tussen Feyenoord en haar topschutter waren al een tijdje aan de gang en de Nederlandse topclub wilde koste wat kost mijden dat haar goudhaantje op een welbepaalde dag gratis de club zou verlaten. Beide partijen zijn zeer tevreden met de nieuwe overeenkomst. Kuijt zelf ziet het nieuwe aanbod van Feyenoord als een waardering voor zijn prestaties. De club zelf wilde de speler belonen. Vorig jaar kwam hij over van FC Utrecht om de concurrentie aan te gaan met de andere spitsen, maar Kuijt groeide in korte tijd uit tot een belangrijke pion in de Rotterdamse ploeg. Vorig seizoen vond hij 20 keer de weg naar doel. Dit jaar staat zijn teller nu al op 22 stuks.

Wat de toekomst brengt zullen we moeten afwachten. Kuijt zelf ziet voor zichzelf nog een progressie bij Feyenoord. Het buitenland kan dus nog even wachten. Al weet je natuurlijk nooit wat er in voetbal kan gebeuren, vertelde hij met de glimlach op het gezicht aan de Nederlandse journalisten. Voorlopig kwam er nog altijd geen grote buitenlandse club met een bod op de Nederlandse topschutter, maar met een WK in het vooruitzicht wilde Feyenoord zichzelf alvast in een sterkere positie stellen. Je weet immers nooit wat er dan kan gebeuren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties