Toldo denkt aan stoppen

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Toldo denkt aan stoppen
Foto: © SC

Francesco Toldo (33) stelt zijn toekomst in het voetbalwereldje in vraag. De Inter-doelman ligt al geruime tijd onder vuur in de Italiaanse pers en overweegt, ondanks interesse van andere clubs, om op het einde van het seizoen zijn handschoenen aan de haak te hangen.

In de Italiaanse pers vertelde de Nerazzuri-keeper dat hij een stopzetting van zijn voetbalcarrière niet uitsluit. Toldo ligt bij Inter nog tot medio 2006 onder contract, maar de speler ziet zichzelf deze termijn niet meer uitdoen. De interesse van Fiorentina heeft Toldo naast zich neergelegd. Hij wil niet terug naar zijn vroegere club, verklaarde de Italiaan. 

Over de Engelse belangstelling zegt hij niets te weten. Nochtans maakten Manchester United en Arsenal bekend dat Toldo op hun verlanglijstje staat. Beide ploegen uit de Premier League kampen met een keepersprobleem. Lehman en Almunia bij Arsenal en Caroll en Howard bij Manchester kunnen zich niet tot absolute nummer 1 kronen.

Inter Milaan heeft zijn pijlen al gericht op een andere topkeeper: Sebastien Frey van Parma. De Milanese club ontkent dit voorlopig. Voor Toldo zou het een triest einde zijn van een mooie carrière. Tijdens Euro 2000 was hij de held van de Azzuri na een schitterend tornooi. Hij verving toen Gianluigi Buffon die later zijn positie als nationale doelman terug overnam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties