"Ik wil dat Michael blijft", aldus Beckham

Philippe Crols
| 0 reacties
"Ik wil dat Michael blijft", aldus Beckham
Foto: © SC

Newcastle United, Manchester United en Liverpool. Die drie ploegen zouden het niet erg vinden mocht Michael Owen hun team komen versterken. De Engelsman heeft zelf ook al aangegeven graag terug te willen keren naar Engeland. Dat is echter buiten David Beckham gerekend. 

Momenteel zijn er met Jonathan Woodgate, David Beckham en Michael Owen drie Engelsen actief voor Real Madrid. Er is er echter nog wel geen enkele van die drie in geslaagd om de harten van de Real-fans te veroveren. Na wat tegenslagen is de verleiding voor Owen dan ook groot om terug naar zijn thuisland te keren. 

Het gerucht dat de spits er niet gelukkig zou zijn spreekt Beckham in de Spaanse pers vierkant tegen. Hij vraagt Owen ook om in Madrid te blijven. "Michael is een goede speler en is hier heel gelukkig denk ik. Michael en ik zijn ook best wel goede vrienden en het is dan ook logisch dat ik wil dat hij hier blijft, want ik ben er zeker van dat Real dit jaar successen gaat boeken", aldus een zelfverzekerde David Beckham.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties