Raúl heeft vertrek overwogen

Kristof Somers
| 0 reacties
Raúl heeft vertrek overwogen
Foto: © SC

Aanvoerder zijn van Real Madrid is geen pretje. Dat mocht Raúl dit jaar ervaren. Helemaal onaantastbaar waant hij zich niet.
 
In een gesprek met de Spaanse krant AS vertelt hij over zijn twijfels binnen de ploeg. Voor het eerst geeft hij toe dat hij even heeft overwogen om 'zijn' Real te verlaten.
 
“Ja, ik heb getwijfeld. Ik heb het afgelopen seizoen veel geleden omdat er dingen niet goed waren gegaan en ik wilde weten of ik nog steeds belangrijk zou blijven en of de club op mij zou blijven rekenen. Ik heb met de voorzitter gesproken en hij heeft me zijn steun en vertrouwen gegeven”, aldus de 28-jarige Spaanse international.
 
Raúl mocht de laatste twee seizoenen ervaren dat hij met het hele team ten onder ging. Er kwam dan ook veel kritiek op de aanvaller. Iedereen vroeg zich af waarom de publiekslieveling terugkeerde in de basis hoewel hij haast elke match onzichtbaar was. Daar kwam nog eens bij dat Michael Owen enorm vlot scoorde tijdens zijn invalbeurten voor Real Madrid. Begin dit jaar waren er al geruchten dat Raúl zou vertrekken als de club hem dat vroeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties