Tigana weer niet te spreken over Ailton

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tigana weer niet te spreken over Ailton
Foto: © SC

Wat de Braziliaanse spits Ailton ook doet bij zijn club Besiktas, het is nooit goed voor de Franse coach Jean Tigana. Wat deed Ailton nu weer verkeerd zou je dan denken? Hij scoorde namelijk drie goals in een vriendschappelijke wedstrijd tegen zijn oude club Werder Bremen. Besiktas won die partij overigens met 3-2. Maar ondanks zijn trefzekerheid en zijn prima spel, had Tigana geen goed woord over voor de Braziliaan. 

Tigana vermoedt namelijk een andere motivatie voor het spraakmakende optreden van Ailton. De Franse coach vindt dat Ailton op die manier zich aangeboden heeft bij andere Bundesligaclubs en nog maar eens duidelijk heeft gemaakt dat hij de club wil verlaten. Met andere woorden: voor Tigana was de prestatie een sollicitatie naar het buitenland en ging het niet om het verdedigen van de eer van Besiktas.

Ailton probeert al enige tijd een andere club te vinden. De Braziliaan die vorige zomer neerstreek in Istanbul, kan niet door één deur met Jean Tigana. Maar alle pogingen ten spijt, er hebben zich nog steeds geen clubs gemeld om Ailton over te nemen. Wellicht zal hij dus het seizoen moeten uitdoen bij de Turken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties