Competitie: Hyundai A-League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Energy Australia Stadium
Newcastle makkelijk voorbij de Knights

De Newcastle Jets hebben vrijdag gedaan wat ze moesten doen. En dat was winnen van de New Zealand Knights. De Knights mochten met een 3-0 verlies terug naar huis.

Newcastle kwam al in de negentiende minuut op voorsprong. De auteur van het doelpunt was Ante Milicic.

Die score bleef lang op het bord tot invaller Labinot Haliti zijn duivels ontbond. In de 86ste minuut verraste hij Knights-goalie Glen Moss door de bal vanop 35 meter over hem te trappen. Ook bij het tweede doelpunt van Haliti ging Moss niet vrijuit. Hij liet één minuut ver in de blessuretijd een zwak schot van de Jets-aanvaller onder zich lichaam glijden.

Door deze overwinning springen de Jets naar de derde plaats op één punt van Sydney FC en twee voor de Central Coast Mariners. Beide teams moeten wel nog dit weekend in actie komen. De New Zealand Knights blijven laatste met vijf punten uit achttien wedstrijden.