Beckham viel een fotograaf aan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Beckham viel een fotograaf aan
Foto: © SC

David Beckham, de Engelse glamourboy van Real Madrid, is nog maar eens door het lint gegaan. Deze keer viel hij een fotograaf aan die Beckham dicht bij zijn huis stond op te wachten om foto's te maken. Dit meldt het niet onbesproken News of the World dat ook exclusieve beelden weergeeft.

David Beckham is het beu dat de fotograaf hem blijft volgen. Hij staat bij hem thuis, volgt hem op school en dat zint Beckham niet langer. Ook de bodyguard van de Real Madrid-middenvelder liet zich niet onbetuigd en  probeerde het fototoestel van de fotograaf te bemachtigen. Daarbij deelde hij hem enkele rake klappen uit. Dit werd allemaal door de fotograaf op video vastgelegd. De feiten dateren van enkele weken geleden.

De fotograaf raakte niet ongeschonden uit het gevecht en was elf dagen werkonbekwaam. Beckham riskeert een boete van 25.000 euro of twaalf dagen hechtenis. Beckham's gedrag wordt door diens woordvoerder goedgepraat. Hij beweert dat de man een echte paperazzi is die de Engelse voetballer stalkt. Hij zei dat deze fotograaf een echte pest is voor Beckham en zijn familie want zowel overdag als 's nachts staat hij de Beckhams op te wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties