NAC Breda heeft de punten nodig

Geert Bukkems
| 0 reacties
NAC Breda heeft de punten nodig
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond word er slechts één wedstrijd gespeeld in de Eredivisie en dat is een wedstrijd tussen twee clubs die allebei ondermaats presteren en voor hun doen te laag staan op de ranglijst: NAC Breda en Vitesse.
 
Het gaat de laatste tijd niet goed met de resultaten van NAC Breda. Het voetbal van de club uit Breda is niet slecht, maar de punten worden simpelweg niet gepakt. Het moet nu toch wel eens gaan lukken, want anders moet de club uit Breda zelfs gaan vrezen voor degradatie. Het verschil met nummer zestien Heracles Almelo is slechts één punt. Vanavond moet er dus maar eens gewonnen worden tegen Vitesse. Met deze club gaat het trouwens ook niet voorspoedig, de Arnhemmers wonnen afgelopen week weliswaar met 5-1 van RBC Roosendaal, maar dat was pas de eerste overwinning in zes (!) wedstrijden. Een ongelofelijk zwak resultaat voor een club als Vitesse die toch mee moet strijden voor de play-offs, als we de doelstellingen van de club mogen geloven.
 
In de vorige confrontatie tussen de clubs werd er gestreden in het Gelredome van Vitesse. De Arnhemmers wonnen toen nog met 2-1 door twee doelpunten van de inmiddels vertrokken Matthew Amoah. Lukt het de Arnhemmers ook om zonder Matthew Amoah te winnen van NAC Breda? [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties