Brussels United
FP Houthalen - Genk
Datum: 21/04/2006 21:30
Competitie: Futsal (zaal)
Speeldag: Speeldag 24
Gehavend Houthalen-Genk speelt slechts gelijk
Eddy Leysen
| 0 reacties
Gehavend Houthalen-Genk speelt slechts gelijk
Foto: © SC

Weliswaar zonder de geblesseerden Stegemann en Leone en ook zonder Rebel raakte Houthalen-Genk bij het op twee na laatste geklasseerde Brussel niet verder dan een gelijkspel. Bij de bezoekers was men allerminst te spreken over de ontvangst in Brussel.

De Limburgse beloften die noodgedwongen in de ploeg werden geworpen weerden zich kranig en een foutje kon door een attente doelman Dandoy steeds rechtgezet worden. Dit bracht wel met zich mee dat er weinig doelgevaar kon worden gecreëerd. Enkel pogingen uit de tweede lijn van Coppola konden Helli een beetje verontrusten. De ingevallen jongens bleven qua afwerking in gebreke en het was wachten tot in de 15de minuut toen Dick Hulshorst een vrije trap rechtstreeks in doel trapte. Dit was meteen de ruststand.

Na de pauze hoopten de bezoekers snel de kloof uit te diepen, maar het was uitkijken voor de snelle Brusselse uitbraken. Doelman Dandoy hield zijn club lange tijd overeind, tot drie minuten voor affluiten balverlies aan de basis van de gelijkmaker lag. El Maesi maakte er dankbaar gebruik van om Brussels een punt te bezorgen. In de ultieme slotfase kreeg een gretig Brussels nog mooie kansen op de overwinning, maar weer stond Dandoy telkens op de juiste plaats.


Doelpunten: 15' Hulshorst (0-1), 36' El Maesi (1-1).

Gele kaart: Hacikerimoglu.

Brussels: Helli, El Farri, Tabane, Bennaamaar, El Maesi, Aouerrade, Majj, Hacikerimoglu, Bensaloah.

FP Houthalen-Genk: Dandoy, Bouagaz, Castellana, Galluci, Di Pasquale, Coppola, Hulshorst, Ahmidouche, Laghouireh, Conte,Idlaasri, Fermont.