Competitie: Futsal (zaal)
Speeldag: Speeldag 24
Bachar vier keer aan het kanon
Eddy Leysen

De match tussen de numers vier en vijf uit het klassement bracht niet de verhoopte spanning met zich mee. Hasselt kwam fel verzwakt aan de aftrap terwijl Antwerpen bewees klaar te zijn voor de play-offs.

Vooral Karim Bachar speelde zich in de kijker. Met vier doelpunten had hij een groot aandeel in de 4-9 overwinning van zijn club. Hij scoorde twee keer voor en twee keer na de rust. Goessens verraste al vroeg zijn eigen doelman en zo moest de thuisploeg meteen achtervolgen. Bachar verdubbelde de score en even later deed ook Kurt Gessner zijn duit in het zakje. Met opnieuw Bachar aan het kanon werd de 0-4 ruststand bereikt.

Rachide Yachou deed de hoop bij de thuissupporters weer even oplaaien door vroeg in de tweede helft tegen te scoren, maar Bachar antwoordde gevat met twee doelpunten. De wedstrijd was gespeeld, al scoorde beide ploegen nog drie keer. De Hasseltse treffers kwamen alledrie op rekening van topschutter Samir El Haoual, die zijn seizoenstotaal op 32 bracht, Karim Bachar zit al aan 34. Door deze overwinning is Antwerpen zeker van de play-offs, Hasselt zakt weg uit de top-vijf.