Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Sporthal Kattenbroek
Duidelijke zege voor Aartselaar
Eddy Leysen

Decoratie Aartselaar behaalde in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een 3-1 overwinning tegen Arenberg-Enghien. Vooral snelle uitbraken in de tweede helft deden de bezoekers de das om.

In een gesloten eerste helft vielen er weinig kansen te noteren. In de vijftiende minuut vond Aziz Jaffal toch een gaatje en kon de score openen voor Decoratie Aartselaar.

Een compleet ander beeld na de pauze. Het werd een aangenaam kijkstuk en nadat Pascal Vercauteren al vroeg een poging net naast zag belanden, lukte hij na een mooie tegenaanval, opgezet door Roose en Plompen, de 2-0. Ondanks deze voorsprong bleef Aartselaar drukken en ontwrichtte hierdoor de Enghien-verdediging. Vincent Roose werkte een voorzet van opnieuw Rudy Plompen af en de wedstrijd was gespeeld. Vanop de 10-meterstip konden de bezoekers langs Angelo Manusco de eer redden.

Aartselaar: Bargibant, Plompen, Vercauteren, Roose, Seedo, Aga, Bali, Pouwels, Jaffal, Beaudoux.

Arenberg-Enghien: Bernardo, Brison, Ahmi, Bwatshite, Amraoui, Salah, Chaidron, Manusco, Içel, Eeckhout, Khamouss, El Hafid.

Doelpunten: 15' Jaffal (1-0), 25' Vercauteren (2-0), 27' Roose (3-0), 35' Manusco (3-1, 10m)

Gele kaart: 38' Aga

Rode kaart: 10' El Hafid