Engelse toppers naar De Kuip

Eddy Leysen
| 0 reacties
Engelse toppers naar De Kuip
Foto: © SC

Wanneer de competitiestart van Feyenoord de mist in zal gaan, zal het alvast niet aan de laatste tegenstanders in de voorbereiding liggen. Het bestuur van de Rotterdamse grootmacht deed alvast hun best om de supporters te verwennen.

Op zaterdag 8 juli beginnen de Rotterdammers aan hun voorbereiding met een eerste training. In de maand juli volgen nog de traditionele oefenduels tegen de kleinere Nederlandse clubs. Katwijk (11juli), Boszoom (15 juli) en Schijndel (22 juli) verheugen zich alvast op de komst van de laatste Nederlandse Europabekerwinnaar. Op 24 juli trekken de Rottterdammers een weekje op trainingskamp naar Winterswijk.

In augustus verwent Feyenord zijn steeds trouwe supporters dan weer. Alvorens de competitie op 19 augustus van start gaat, wordt op zondag 6 augustus (14.30u) geoefend tegen Middlesbrough, de Engelse club die de finale van de UEFA-cup verloor tegen Sevilla. Nauwelijks twee dagen later komt een nog grotere publiekstrekker naar de kuip. Op dinsdag 8 augustus (19u) is Chelsea, de nieuwe club van Kalou (foto), te gast in de Kuip. Om het Engelse drieluik te vervolledigen speelt de club nog een wedstrijd op Britse bodem bij Reading, op zaterdag 12 augustus, precies een week voor de start van de competitie. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties