Reggina met moeite voorbij Pro Vercelli

Reggina heeft zich zaterdag met veel moeite langs Pro Vercelli gesleept, een ploeg uit de Serie C2A. Na 90 minuten stond de 3-1 eindstand op het bord, maar voor de rust kon Reggina geen afstand nemen. Men kwam in de elfde minuut wel 1-0 voor dankzij Rolando Bianchi, maar in de 25ste minuut maakte Benin gelijk. In de tweede helft zorgden Simone Missiroli in de 69ste minuut en Leon in de 81ste minuut voor de winnende doelpunten. Er werd overigens ook bevestigd dat Reggina op 3 augustus een galawedstrijd zal afwerken tegen Real Madrid.

Reggina: Pelizzoli (46’ Campagnolo), Cannarsa (34’ Lanzaro), De Rosa (45’ Giosa), Aronica (58’ Lucarelli), Mesto (46’ Esteves), Biondini (58’ Castiglia), Amerini (58’ Carobbio), Tedesco (58’ Missiroli), Barillà, Bianchi, Amoruso (46’ Leon)