Toni: 'Mutu mag meer scoren'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Toni: 'Mutu mag meer scoren'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fiorentina-aanvaller Luca Toni ontkent dat hij problemen heeft met zijn Roemeense spitsbroeder Adrian Mutu. "Wat sommige media over ons zeggen is niet waar", reageert Toni op de kritieken nadat Fiorentina een moeilijke start kende in de Serie A. De club kon na vijf speeldagen slechts zes van de negentien strafpunten, een gevolg van de omkoopschandalen in Italië, wegwerken.
 
"We werken allebei zeer hard en hebben hetzelfde doel. Scoren en ervoor zorgen dat Fiorentina de drie punten pakt", aldus Toni. "Op het veld hebben we al bewezen dat we goed kunnen samen spelen." Toch is Toni niet helemaal tevreden over Mutu. "Hij zou wel wat meer mogen scoren dan hij momentel doet", lacht de Italiaanse international. "Maar het blijft een schitterende speler."
 
Over de toekomst van Fiorentina is Toni duidelijk. "Met de achterstand waarmee we begonnen, zal het een moeilijk seizoen worden. We moeten er alles aan doen om Fiorentina in de Serie A te houden. Het woord degradatie komt zelfs nog niet in mijn gedachten voor."
 
Die zorgen kan hij nu eventjes opzij zetten. Zaterdag speelt Tpni met Italië een kwalificatiewedstrijd tegen Oekraïne, waarin hij hoopt Shevchenko en ploegmaats een nieuwe nederlaag, net zoals op het WK, aan te smeren. [AN]
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties