Milan laat oogje vallen op Bojinov

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Milan laat oogje vallen op Bojinov
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan blijft op zoek naar aanvallende versterking en om Andriy Shevchenko op te volgen is het oog van de rossoneri gevalen op Valeri Bojinov. De Bulgaarse aanvaller speelt momenteel bij rivaal Juventus Turijn in de Serie B, maar is wel nog eigendom van AC Fiorentina. Een mogelijke transfer van Antonio Cassano van Real Madrid naar AC Milan lijkt eventjes weer ver weg.

Bojinov komt bij Juventus niet vaak aan spelen toe. Bij La Vecchia Signora wordt hij de weg versperd door clubmonument Alessandro Del Piero, de Fransman David Trézéguet en de Uruguayaan Marcelo Zalayeta. Een vertrek naar Milan lijkt dus de beste oplossing voor Bojinov. Milan zit krap in de aanvallers door veel blessureleed en Ricardo Oliveira, eerst ingehaald als vervanger van Shevchenko, voldoet niet aan de eisen van trainer Carlo Ancelotti.

Bojinov hoopt op een transfer maar wil pas praten als het echt concreet wordt: "Milan is geïnteresseerd in mij. Het zal niet aan mij liggen. Ze zullen moeten onderhandelen met Juventus en Fiorentina".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties