Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Ali Sami Yen Istanboel
Galatasaray wint van Rizespor
Fatih Altinpinar

Galatasaray kan nog altijd hopen op de titel. Het won zondagavond in eigen huis van Rizespor, dat tegen degradatie vecht. Zo heeft de formatie van Eric Gerets 8 punten achterstand op leider Fenerbahçe en 4 punten op Besiktas.

Het begon slecht voor Galatasaray. Zeer slecht voetbal bracht "De Leeuwen" op een 0-1 achterstand in de 28e minuut, doelpunt gescoord door ex-Galatasaray speler Altan Aksoy. Na dit doelpunt begon Galatasaray aggresiever en beter voetbal spelen. In de 41e minuut rondde Necati Ates een mooie actie van Galatasaray af.

In de tweede helft begon Galatasaray zeer sterk. Al na 2 minuten scoorde Ümit Karan zijn 15e doelpunt van het seizoen. Het derde doelpunt volgde al snel. Ümit Karan met een gemeten voorzet op Necati Ates en hij scoorde met een prachtige volley de 3-1. Een mooie overwinning van Galatasaray dat volgende week op bezoek moet gaan bij rode lantaarn Sakaryaspor.