Lok gelinkt aan krasselend Wisla Krakau

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lok gelinkt aan krasselend Wisla Krakau
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlander Cees Lok is in beeld om de nieuwe trainer te worden van de Poolse topclub Wisla Krakow. De club ontsloeg dit jaar al drie trainers. Volgens BN/De Stem is de huidige hoofdcoach van de Nederlandse amateurclub IJsselmeervogels een belangrijke kandidaat. Volgens het Duitse weekblad Kicker zou Lok wel concurrentie ondervinden van de Duitser Jürgen Röber

Wisla Krakow kende enkele succesvolle seizoenen Polen met landstitels tot gevolg, maar de laatste twee jaren gaat het de club minder goed voor de wind. Vorig seizoen werd de club nog tweede in het eindklassement, maar dit jaar gaat het pas echt veel minder goed. De club staat pas op een vijfde plaats waar het op veertien punten staat van leider GKS Belchatow.

Wisla begon dit seizoen met de Roemeen Dan Petrescu als trainer. Half september al werd de voormalige speler van Chelsea FC de laan uitgestuurd en werd Dragomir Okuka aangesteld als zijn opvolger. Die hield het in het Wisly Stadion vol tot december. De nummer drie in het rijtje, Adam Nawalka, vertrok vorige maand.

Cees Lok baarde op het einde van 2005 opzien door op te stappen bij NEC Nijmegen om vervolgens bij NAC Breda aan de slag te gaan. Daar hield hij het vier maanden later ook al voor bekeken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties