Tudor keert terug naar zijn vaderland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tudor keert terug naar zijn vaderland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor Tudor verlaat net als zijn landgenoot Robert Kovac Juventus Turijn om terug in zijn vaderland te voetballen. De verdediger die einde contract is in Italië tekent straks een verbintenis bij Hajduk Split.

Dat Tudor vertrekt, zullen ze bij Juventus wellicht niet al te jammer vinden. De Kroaat speelde vorig seizoen geen enkele wedstrijd omdat hij kampte met een hardnekkige enkelblessure. De kampioen van de Serie B wil trouwens al langer af van de international. 

In 1998 kwam Tudor aan bij Juventus. Hij speelde er zes en een half seizoen, maar halverwege het seizoen 2004/5 speelde hij een half seizoen op uitleenbasis voor Siena. Hajduk Split is ook de oude club van Tudor. Hij begon aan de Dalmatische kust zijn professionele loopbaan in het seizoen 1995/96.

"Ik ben blij om terug te keren. Ik had veel aanbiedingen maar Hajduk was mijn eerste keus", aldus Tudor op de website van het team. Hajduk Split eindigde vorig seizoen op de tweede plaats in de Kroatische competitie na aartsrivaal Dinamo Zagreb. De ploeg uit de hoofdstad haalde eerder deze week bij La Vecchia Signora Robert Kovac weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties