Van der Stoel helpt De Fries-Johansen aan woning

Rita De Meyer
| 0 reacties
Van der Stoel helpt De Fries-Johansen aan woning
Foto: © SC

Naar aanleiding van de oproep op internet en in diverse media, om Haarlem-speler Kasper de Fries-Johansen aan een woning te helpen, heeft Gerard Veldhuijzen van Van der Stoel Containerservice de helpende hand toegestoken. De sponsor van Haarlem heeft een bedrijfswoning, en maakte deze woning beschikbaar voor de Deense spits.

Van der Stoel Containerservice is een onderdeel van Shanks Nederland, en is een sterk regionaal containerverhuur- en transportbedrijf. Zij beschikt over het modernste materieel, geeft snelle service en heeft goed opgeleid personeel in dienst. Het dienstenpakket is veelzijdig, van inzameling en bewerking tot en met de eindverwerking in onze eigen afvalsorteer- en recyclingsinstallatie.

De Nederlandse organisatie maakt deel uit van een van de grootste onafhankelijke private afvalbedrijven in Europa: Shanks Group plc. Dit moederbedrijf, Shanks Group plc, is in Engeland gevestigd en beschikt daar over de grootste restcapaciteit aan stortplaatsen en één van de grootste verbrandingsinstallaties voor giftig en gevaarlijk afval. Shanks Group plc. is genoteerd op de Londense beurs.

Het Europese concern heeft vestigingen in Groot-Brittannië, Nederland en België en telt ruim 4.500 medewerkers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties