Competitie: Futsal (zaal)
Speeldag: Speeldag 21
Hasselt speelt thuis gelijk
Tim Buedts

Antwerpen ondervond in de eerste helft de naweeën van de gewonnen maar alleszins zware midweekse bekerthriller tegen A21. De ploeg uit de Metropool mocht zich nog gelukkig achten met de 3-1. De bezoekers herstelden hun meesterschap, bogen binnen de kortste tijd om tot 3-6 en leken naar dubbele cijfers te spelen. Hasselt was echter niet dood en reageerde met klasse. De ideeën kwamen van Belmhani en heel terecht scoorde een minuut voor tijd de jonge Niels Willems de gelijkmaker waarop Hasselt zonder meer recht had. De onmogelijk gewaande terugkeer leverde toch nog resultaat op. Voor Antwerpen kwam dat puntenverlies erg ongelegen. Vrijdag staat immers de topper tegen A21 Charleroi in Berchem centraal. Zelfs bij winst kunnen de Sinjoren (4 punten achterstand) niet voorbij de Carolo’s.

Doelpunten:
8’ Goessens 1-0
10’ Idlaasri 1-1
15’ Helli 2-1
17’ Belmhani 3-1
22’ en 24’ Bali 3-2 en 3-3
25’ Sababti 3-4
26’ en 28’ Bali 3-5 en 3-6
31’ en 33’ Helli 4-6 en 5-6
35’ Bachar 5-7
37’ Belmhani 6-7
39’ Willems 7-7