Bosz: 'Aanstelling nieuwe trainer heel belangrijk'

Nico Wieme
| 0 reacties
Bosz: 'Aanstelling nieuwe trainer heel belangrijk'
Foto: © SC

Feyenoord speurt de markt af op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen. Technisch directeur Peter Bosz wil daarbij haast maken, maar legt de club geen tijdsdruk op.

Bert van Marwijk verlaat Feyenoord om Nederlands bondscoach te worden. In eerste instantie wilden de Rotterdammers niet overhaast te werk gaan in hun zoektocht naar een nieuwe coach, maar stilaan begint de tijd wel te dringen. Peter Bosz wil er dan ook een beetje vaart achter zetten.
 
Enkele namen passeerden al de revue, maar concreet lijken die pistes niet te zijn. Grootste kandidaat was huidig SC Heerenveencoach Gertjan Verbeek, maar de gesprekken met hem zitten schijnbaar in een impasse. Feyenoord trekt ook aan de mouw van FC Twentetrainer Fred Rutten, maar ook die staat blijkbaar niet te popelen om naar de Kuip af te zakken.
 
“We hopen dat proces snel af te ronden, zonder onszelf een tijdslimiet op te leggen”, aldus Bosz in het Algemeen Dagblad. “De aanstelling van een nieuwe trainer is uiteraard heel belangrijk. Ook met het oog op de selectie voor komend seizoen.”
 
Geruchten melden dat Twentemiddenvelder Karim El Ahmadi in de belangstelling van de Rotterdammers staat. Daar wil Bosz echter niet op in gaan. “Eerst de trainer, dan nieuwe spelers.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties