Inter-coach Mancini maakt zich geen zorgen

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Inter-coach Mancini maakt zich geen zorgen
Foto: © SC

Inter Milaan leek lange tijd op een makkelijke titel in de Serie A af te stevenen, maar de blauwzwarte motor sputtert al enkele weken en op één speeldag van het einde is concurrent AS Roma genaderd tot op één punt.

Inter Milaan viel gisteren in wat het kampioenenduel moest worden tegen middenmoter Siena weer zwaar tegen. De ploeg uit Toscane sleepte in Giuseppe Meazza een punt uit de brand terwijl AS Roma kon winnen. De Romeinen hebben nu nog maar één punt achterstand maar Inter-coach Roberto Mancini maakt zich hoegenaamd geen zorgen.

Volgend weekend heeft Inter de lastige verplaatsing naar FC Parma op het programma staan. Roma neemt het op in en tegen Catania. Vooral de partij in Parma belooft spannend te worden omdat de thuisploeg flirt met de degradatie naar de Serie B.

"Wij kennen geen angst. We zullen de scudetto pakken in Parma. We hebben nog altijd één punt voorsprong en hebben simpelweg meer kwaliteit dan Parma. Tegen Siena hadden we zes keer kunnen scoren, terwijl zij drie keer op doel schoten en twee keer was het raak", aldus Mancini.

Het is niet de eerste keer dat Inter op de slotspeeldag de titel te grabbel zou gooien. In het seizoen 2001/2 pakte Juventus op de slotdag nog de titel af van de Nerazzuri. Inter verloor toen met 4-2 op het veld van Lazio Roma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties