'Milan uit schulden als we Pirlo en Kaka verkopen'

Nico Wieme
| 0 reacties
'Milan uit schulden als we Pirlo en Kaka verkopen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea zou naar verluidt bereid zijn veel geld op te hoesten voor Kaka van Milan.

Adriano Galliani, de vicevoorzitter van Milan, heeft langs zijn neus weg gezegd dat Chelsea een bom geld over heeft om Kaka over te nemen. De Londenaars zouden – niet voor het eerst – enorm gecharmeerd zijn door de voetbalkunsten van de 26-jarige Braziliaan. “Chelsea heeft een astronomisch bod gedaan op Kaka”, zei Galliani in een Italiaanse krant.
 
Toevallig gaat Luiz Felipe Scolari, ook een Braziliaan, binnenkort aan de slag als coach van Chelsea. De ploeg van de steenrijke geldschieter Roman Abramovich heeft vroeger al een bod op Kaka gedaan, maar dat werd toen afgewezen door Milan.
 
Galliani zei deze keer niet of het nieuwe bod hem kon verleiden om zijn goudhaantje van de hand te doen. Feit is dat Milan dit seizoen de jackpot van de Champions League aan zijn neus ziet voorbijgaan en dat de financiële situatie van de club allesbehalve rooskleurig is.
 
Naast Kaka zou ook Andrea Pirlo grof wild op de transfermarkt zijn. “Het enige wat Milan moet doen om uit de schulden te raken, is Kaka of Pirlo verkopen”, zei Galliani veelbetekenend.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties