Competitie: DFB Pokal
Speeldag: Ronde 1
Stuttgart krijgt forfaitscore op het bord
Philippe Crols

VFB Stuttgart heeft in tegenstelling tot Leverkusen en Bayern München heel weinig problemen gehad om zich te plaatsen voor de volgende ronde van het Duitse bekertornooi. De troepen van Veh klopten Hansa Luneburg met forfaitcijfers.

VFB Stuttgart liet er geen gras over groeien. De bezoekers kwamen na tien minuten spelen al op voorsprong. Lanig zette zijn team op voorsprong. De eersteklasser scoorde in de eerste helft ook nog een tweede maal via Hilbert.

Na de pauze was het woord dan aan topschutter Mario Gomez. Bayern wilde heel veel betalen voor de aanvaller, maar hij speelt nog altijd bij Stuttgart. En scoren doet hij ook nog altijd voor die club. De international prikte in minuut 58 en 78 de bal tegen de touwen. en bracht zo de score op 0-4. Het slotakkoord was ook al voor een Duitse international: Hitzlsperger. Hij legde de 0-5-eindstand vast.