Huysegems mort wat bij FC Twente

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Huysegems mort wat bij FC Twente

Stein Huysegems is momenteel niet bijster tevreden bij zijn club FC Twente. Onze landgenoot zit er meer op de invallersbank dan hem lief is. Hij hoopt dat er dan ook snel een einde komt aan die periode.

Afgelopen weekend was Stein Huysegems goed voor een doelpunt in het shirt van FC Twente. Toch gaat het voor de 26-jarige aanvaller niet bijster goed in het oosten van Nederland. Hij zit vaker wel dan niet op de invallersbank.

"Het is niet de leukste periode voor mij. Met een plaats op de bank kan ik me nooit verzoenen. Coach Steve McClaren staat voor een goede organisatie en hamert op het houden van de nul. Hij houdt ons voor dat de kansen sowieso komen. Ik probeer nu wel een basisplaats af te dwingen en dat door keihard te werken en de kansen die ik krijg proberen te grijpen", aldus Huysegems.

"Het spreekt voor zich dat ik meer op het veld wil staan. Ik heb nochtans een goede voorbereiding achter de rug. Soms ben ik een nummer tien, dan weer spits en sporadisch sta ik ook op de rechterflank", besluit de Antwerpenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties