Gemeente Breda zegt steun toe om stadion uit te breiden

Jimmy Wouters
| 1 reacties
Gemeente Breda zegt steun toe om stadion uit te breiden
Foto: © SC

De gemeente Breda heeft unaniem toestemming gegeven voor een investering in het Rat Verlegh Stadion. Hierdoor kan NAC starten met de modernisering en uitbreiding van haar onderkomen.

Het betreft een investering van 11,5 miljoen euro. Voor de eerste verbouwingen heeft de gemeenteraad toestemming gegeven om 5,2 miljoen euro uit te geven. Voor de tweede fase zal later geld beschikbaar worden gesteld. 

De acht partijen in de raad toonden zich positief over de plannen zoals NAC die in nauwe samenwerking met de gemeente heeft ontwikkeld. De gemeente is eigenaar van het stadion, dat met name op het gebied van publieksvoorzieningen toe is aan vernieuwing.

NAC is blij met het groene licht dat de gemeenteraad heeft gegeven. “Dat biedt ons de kans om financieel in het linkerrijtje te gaan spelen. Dat is een basisvoorwaarde om blijvend in de eredivisie te spelen”, zegt NAC-directeur Theo Mommers. “Wij kunnen nu concreter aan de slag om nieuwe sponsors aan ons te binden, want nu weten we precies waar we aan toe zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties