Heerenveen denkt aan Wielaert als versterking

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heerenveen denkt aan Wielaert als versterking
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rob Wielaert (foto), op een dood spoor bij Ajax Amsterdam sinds de komst van Martin Jol als trainer, kan naar SC Heerenveen. De verdediger ziet een overstap zeker zitten.

Het had er eerder alle schijn van dat Rob Wielaert zijn contract bij Ajax Amsterdam zou uitdienen, maar Kees Ploegsma, de zaakwaarnemer van de verdediger, bevestigde gisteren de belangstelling van SC Heerenveen. Wielaert zou volgens de Nederlandse krant De Telegraaf een overgang naar Friesland best zien zitten.

Wielaert komt in Amsterdam niet meer aan spelen toe, maar strijkt er wel een prachtig salaris op. Hij wil dan ook financieel niet al te veel inleveren. NEC Nijmegen kon hieraan niet voldoen, maar SC Heerenveen lijkt het wel aan te kunnen.

"Rob vindt Heerenveen een leuke, goede club. Het is nu aan hen om te informeren bij Ajax en wat de mogelijkheden zijn: een verhuur of een verkoop", aldus Ploegsma. Wielaert kwam vorige winter over van FC Twente en speelde enkel in de tweede seizoenshelft van vorig seizoen een pak wedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties