Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 5
Bari en Gillet roepen Brescia een halt toe
Manuel Gonzalez

Bari heeft vanmiddag zijn tweede zege gepakt in de Serie A. De ploeg van Jean-François Gillet won van revelatie Brescia.

Rivas en Kone zorgden voor een 1-1 ruststand. Na de pauze besliste Barreto de partij in de 55ste minuut op strafschop. Brescia verliest zo voor de tweede keer dit seizoen en laat de kans liggen om alleen leider te worden in de Serie A na de nederlaag van Inter gisteren.

Ook Chievo, samen met Brescia de andere verrassende ploeg in de kop van het klassement ging onderuit. Zij verloren in eigen huis met 0-1 van Lazio, dat zonder onze landgenoot Cavanda speelde. Zarate lukte de enige goal van de match in de 69ste minuut.

Fiorentina hield de punten thuis tegen Parma (2-0), terwijl promovendus Cesena zwaar onderuit ging tegen Napoli (1-4). De Uruguayaan Cavani scoorde tweemaal voor de Napolitanen. Di Vaio wist weer te scoren voor Bologna dat 1-1 speelde bij Catania. Mudingayi speelde de hele partij. Sampdoria-Udinese was 0-0 en ook Palermo en Lecce deelden de punten (2-2).

Straks is er nog Juventus-Cagliari. Inter blijft leider met 10 punten.