genGenoa
intInter Milaan
0-1
Datum: 29/10/2010 20:45
Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Stadio Luigi Ferraris
Blunderende Eduardo bezorgt Inter de drie punten.
Steven Lammens
| 0 reacties
Blunderende Eduardo bezorgt Inter de drie punten.
Foto: © SC

Inter heeft de uitwedstrijd tegen Genoa tot een goed einde gebracht dankzij een blunderende Eduardo. Met deze overwinning komt Inter op een voorlopige tweede plaats terecht.

Blunderende Eduardo

De wedstrijd begon nochtans goed voor de thuisploeg, maar Luca Toni kon de opgelegde kansen niet afwerken. Inter reageerde met een schot van Wesley Sneijder maar doelman Eduardo had een goede redding in huis. Na achttien minuten moest Esteban Cambiasso geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Sulley Muntari. Op het half uur kwam Inter gevaarlijk opzetten via Samuel Eto'o maar die kon een knappe actie van Muntari niet afwerken. Net voor rust kwam Inter dan toch op voorsprong met wat ongevaarlijk schot leek van Muntari, maar doelman Eduardo liet de bal stuiteren en was te verrast om te reageren.

Na de rust bleek Genua niet in staat om nog iets terug te doen, ze probeerden de bezoekers weg te drukken maar konden niet gevaarlijk zijn. Er waren nog een paar kleine kansen voor Toni en Mattia Destro, maar Julio César stond pal. De doelman van Inter moest daarna wel het veld verlaten door een hamstringblessure door Luca Castellazzi. De wedstrijd bloedde dood en de bezoekers controleerden de wedstrijd zonder doelgevaar tot aan het laatste fluitsignaal.

Herbeleef Genoa - Inter Milaan