Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Parkstad Limburg Stadion
PSV opnieuw te sterk voor Roda JC
Ruben Philippe

PSV heeft voor de tweede keer in enkele dagen weten te winnen van Roda JC. De ploeg van Van Veldhoven verloor opnieuw met 1-3 van de Eindhovenaren.

Ondanks een sterk wedstrijdbegin van Roda kwamen de bezoekers uit Eindhoven toch op voorsprong. Ola Toivonen wist, ondanks de dikke mist, toch het doel te vinden. De bordjes hingen echter toch gelijk bij de rust. Ruud Vormer knalde de 1-1 immers op heerlijke wijze achter doelman Isaksson tegen de touwen.

Meteen na rust was het opniew raak voor PSV. Marcus Berg (foto) kwam net als afgelopen weekend opnieuw tot scoren. Nadien haalde Roda-verdediger Pa-Modou Ka zich zijn tweede gele kaart op de nek waardoor de thuisploeg nog een halfuur met tien man verder moest. Balasz Dzsudzsak legde even later nog de 1-3-eindstand vast.