Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stadio Renzo Barbera
Inter gaat meteen kopje onder in Sicilië
Jarryd Naegels

Palermo heeft Inter Milaan op de eerste speeldag van de Italiaanse competitie verrast. De Sicilianen haalden het in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3.

Sterspeler Wesley Sneijder zat verrassend genoeg op de bank bij de Milanezen. De thuisploeg liet het niet aan hun hart komen en trok resoluut in de aanval. Het waren echter de bezoekers die op voorsprong kwamen. Diego Milito kon een gekraakt schot van Dejan Stankovic in doel verlengen.

Miccoli boeman
Inter had het echter heel moeilijk met een sterk Palermo en de thuisploeg bleef op zoek gaan naar een goal. Die viel kort na de pauze toen Miccoli raak trof. Enkele minuten later zorgde Milito vanop de stip echter voor de 1-2. Nog eens vijf minuten later stonden de bordjes alweer in evenwicht na de treffer van Hernández.

Het venijn bleek hem in de staart te zitten. Miccoli en Pinilla zorgden in de laatste minuten voor de verdiende zege. De aansluitingstreffer van Diego Forlan in de blessuretijd viel te laat.