Van Veldhoven: "Malki is geen verrassing voor mij"

Andrea Doino
| 3 reacties
Van Veldhoven: "Malki is geen verrassing voor mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond won Roda JC Kerkrade met 3-1 van VVV-Venlo in de Eredivisie. Ex-speler van Lokeren Sanharib Malki nam twee van de drie doelpunten voor zijn rekening. De sterke reeks van de Syrische spits zorgen voor veel waardering bij zijn trainer en ploeggenoot Mitchell Donald.

“Ik ben heel blij dat we de drie punten hebben kunnen pakken in deze derby en dat ik zo mijn contractverlenging heb mogen vieren. In de tweede helft was het een stuk beter, we leken wel wat wakkerder dan in de beginfase”, vertelt Malki op de clubwebsite.

Ook Donald is van mening dat de eerste helft ondermaats was. “Maar gelukkig kwamen we beter uit de kleedkamer na de rust. Deze punten hadden we na wat mindere wedstrijden namelijk hard nodig. Een zwaarbevochten zege. Gelukkig hebben we Malki die het voorin afmaakt.”

Na drie nederlagen kon de ploeg van van Veldhoven weer aanknopen met een overwinning. De trainer van Roda JC reageerde opgelucht. “Door drie nederlagen op rij was de druk te groot geworden. Maar nu staan we weer achtste en is de wereld compleet anders."

"Dat Malki weer scoorde, is voor mij geen verrassing. Hij is voor mij een garantie van twintig treffers. Misschien moeten ze me maar eens een cadeautje geven omdat ik hem heb binnengehaald”, aldus een fiere van Veldhoven.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties