Speeldag: Speeldag 10
Stadion: HSH Nordbank Arena
Bayern scoort drie keer tegen Hamburg
Sam Soetaers

Bayern München heeft opnieuw van zich laten horen. De leider uit de Duitse Bundesliga keerde met een ruime 0-3 zege terug uit Hamburg.

Een half uur lang kon Hamburg de bezoekers uit München onder controle houden, daarna nam Bayern het heft in handen. Dat resulteerde in een doelpunt op slag van rust. Schweinsteiger scoorde met het hoofd op een assist van Kroos.

In de tweede helft had Bayern geen kind meer aan Hamburg. Drie minuten na rust scoorde Müller op een knappe manier de 0-2. De match was gespeeld en Kroos tekende nog voor de 0-3 eindstand.

Door het verlies van Schalke loopt Bayern zelfs nog verder uit op de concurrentie. Het heeft na 10 speeldagen nu al 27 punten, wat een absoluut record is in de Bundesliga.